Spot Orjinal Samsung Galaxy Note 2

Samsung N7100 Galaxy Note 2 Özellikleri

Samsung’un 32 nano teknolojisi ile üretilen Galaxy Note 2, 4 çekirdekli 1.6 ghz işlemciye sahip. 5.5″ büyüklüğünde Super Amelod HD ekrana sahip. Diğer telefonların ekranlarına göre daha farklı bir yapıya sahip. Daha farklı bir görüntü sunmaktadır.

2 GB Ram’e sahip olan Galaxy Note 2′de 3 farklı dahili hafıza seçeneği bulunmaktadır. Bunlar 16-32 ve 64 GB desteğe sahip. Ek olarak Micro SD desteğide sunmaktadır. Alttan aydınlatmalı 8 MP arka kamera ve 1.9 MP ön kameraya yer verilen Galaxy Note2′de, arka kamera saniyede 30 kare hızında full HD video çekebilmektedir.

Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemi ve firmanın en üst arayüz tasarımı kullanılmaktadır. Ayrıca Dropbox ile 50 GB’ye kadar depolama yapabiliyorsunuz. Bluetooth 4.0 ve NFS Wifi gibi kablosuz bağlantıları desteklemektedir.

samsung-galaxy-note2-fiyat

Ayrıca Micro USB çıkışı mevcuttur. Klavye ve mouse gibi bileşenleri bu çıkıştan takabiliriz. Samsung Galaxy Note2′de 3100 Mah batarya sunmaktadır. Özelliklerin geliştirildiği Galaxy Note 2′de en düşük salınım yapan telefon olarak geliştirildi.
Galaxy S3′e göre ciddi güncellemelerle geliyor. Çift kanal teknolojisi kullanan 2 GB Ram mevcut. Galaxy Note 2′de yapılamayacak tek güncelleme Ram’in yükseltilmemesi. Ekran kısmındaki geliştirmelere baktığımızda ise 1280 x 800 çözünürlüğe sahip Super Amelod ekrana sahip. Galaxy Note2′de ki ekran 16:9 Wlide Screen özelliğine sahip.

Bu ekran yeni nesil Pental dizilimine sahip. Samsung’un yeni piksel dizilimi son derece başarılı sonuç vermektedir. Ekran kesinlikle Galaxy S3 ve Note’a göre daha keskin görünmektedir.

Mikroskopla piksellere bakıldığı zaman piksel dizilimlerindeki fark ortaya çıkıyor. Samsung bundan sonra ki piksel dizilimlerinde bu yeni dizilimi kullanacağını belirtti. Galaxy Note 2 183 Gram ağırlığında ve 9.4 mm kalınlığındadır. 5.5″ yapısına göre oldukça ince ve hafif diyebileceğimiz bir telefon.

Galaxy Note ile Galaxy S3 görünümünün karışımı olan Galaxy Note 2 tek elle daha rahat bir şekilde kullanılıyor. Galaxy Note 2, 2 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü.

Süt beyazı ve parlak mavi renkte modelleri mevcut. Cihazın hoparlör yeri yine alt kısımda. Kamera ve LED üst kısımda. Arka kapak diğer Galaxy ailesinde olduğu gibi esnek bir plastik.

Ürünün arka kısmında micro sd ve micro sim kullanılıyor. Telefonun üst kısmında mikrefon girişi 3.5 mm jak girişi mevcut. Sağ tarafta güç butonu, sol kısımda ses butonları ve alt kısımda micro usb girişi mevcut. Galaxy Note’a göre telefonda ışıklar ile bildirim bulundurmaktadır. Home tuşu ile Galaxy S3′e benzemektedir.

Samsung Galaxy Note2, Galaxy S3 ile aynı arayüzü kullanmaktadır. Geçişler son derece hızlı ve herhangi bir kasma görülmemektedir. Boşta kalan ram 1200 MB gibi gözükmektedir. Ürünün ayarlar kısmında birçok farklılık bulunmaktadır. Bunlardan biri ana ekran modunu temel mod veya kolay mod olarak değiştirebiliyorsunuz.

samsung-galaxy-note2-fiyat

Android de zorlananlar için kolay mod tercih edilmelidir. Engelleme modu ile belirli saatler arasında sizi kimse arayamıyor. Facebook, Twitter, Whatsapp gibi hesaplarınızı aktifleştirip giriş yapabiliyorsunuz. Galaxy Note 2, 5+1 ses sistemini desteklemektedir.

Cihazı hangi el ile kullanacağımızı belirleyebiliyoruz. Galaxy Note 2′de akıllı bekleme bulunmaktadır. Bu modelin en güzel özelliklerinde biri de Espen uygulamasının geliştirilmiş olmasıdır.

Telefona kalem ile harika bir şekilde yazı yazabiliyorsunuz. Telefonun teknik özellikleri son derece etkileyici.

Galaxy Note 2 almak isteyenlerin hiçbir şekilde korkusu olmasın gerçekten harika bir telefon diyebiliriz.

Samsung Galaxy Note2 Video İnceleme

Samsung Galaxy Note 2 Fotoğrafları

Resim 153_536x400 Resim 155_536x400Resim 154_536x400Resim 152_536x400

samsung-galaxy-note2-fiyat

bilgi

Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın